Vi løser alt, lige fra den gode idé til det færdige produkt. Hos os går du aldrig forgæves efter hjælp til at finde de bedste leverandører uanset produktionsform. Vi har en bred vifte af specielt udvalgte leverandører, der alle har det til fælles, at de lever op til vores høje krav om kvalitet, miljø og leveringssikkerhed.

Store og små danske virksomheder løser opgaver i tæt samarbejde med deres marketings- og indkøbsafdelinger. Vi tager over når der skal produceres, eller deltager helt fra starten i udviklingsprocessen. Også i denne sammenhæng, har vi den rolle som kunden ønsker at vi skal spille.

Vi udfører grafisk produktion, fra visitkort, kuverter, brev-papir, displays, brochurer, årsregnskaber, outdoor og buslangsider, til meget store kampagner som vi styrer sikkert igennem. Vi producerer emballage/POS materiale for medicinalindustrien, teleselskaber, bryggeribranchen, filmbranchen m.fl.

Vi er miljøcertificeret, ISO 9002 godkendt, samt Svanemærke og CSR godkendt, med andre ord kan man godt sige at vi er nogle af de mest grønne indenfor denne branche.

Lagerfaciliteter på flere lokationer både i ind- og udland.

ARTWORK
GRAFISK DESIGN

FOTO
BILLEDEBEHANDLING

SHOP
DEKORATION

ARKTRYK
DIGITAL
TRYKROTATION

Vi tilbyder

BANNER
OUTDOOR
STORFORMAT

MESSER
UDSTILLINGER

DM
ADRESSERING
KUVERTERING

LOGISTIK
LAGER

VI TAGER OVER NÅR DER SKAL PRODUCERES

Vi deltager helt fra starten i udviklingsprocessen