Det er vores kunder der bestemmer hvem vi er. Den ene dag er vi Danmarks mest effektive trykkeri, den næste dag er vi Danmarks mest effektive pakkeri og andre dage er vi noget helt tredje. Vi handler udelukkende efter vore kunders behov, hvilket er årsagen til at flere og flere handler hos os. På hver eneste opgave, afsøger vi alle kroge for at finde den bedst mulige løsning.

Vi er fleksible ud over alle grænser, faktisk fra norden til jorden rundt, hvor vi leverer og producerer opgaver for nogle af landets største virksomheder og en lang række mindre virksomheder, som er i fuld gang med at blive større.

Vi har mange års erfaring indenfor den grafiske branche, både fra kunde og leverandørsiden. Vores medarbejdere har alle stor erfaring inden for indkøb, projektstyring og sourcing.

Vi har en fast medarbejderstab af grafisk uddannet personale, som deltager i alle trykstarter på vore kunders vegne, så vi altid er sikre på at der ikke er fejl eller mangler ved det færdige produkt.

Vi leverer den bedste løsning til den bedste pris – det har du hørt før, men du har først oplevet det, når du kontakter os.

VI ER NOGLE AF DE MEST GRØNNE I DENNE BRANCHE

Vi er miljøcertificeret, ISO godkendt samt Svane-mærke licenseret